Само за потребители

 
Оферти на седмицата
Geekbuying.com - Гийкбайинг.ком
 

Parfimo.bg - Парфимо.бг 5% кешбек!

Parfimo.bg - Парфимо.бг
Parfimo.bg - Парфимо.бг 5% кешбек

Parfimo.bg е най-големият вносител и онлайн търговец на качествени парфюми и козметика в България. Представител на един от най- големите онлайн търговци на оригинални парфюми и козметика в Централна Европа.

Интернет магазинът предлага маркови оригинални продукти в наличност на конкурентни цени. Сайтът е лесен и удобен за ориентиране. Магазина има над 320000 оригинални продукта в наличност в техните складове, които са готови за доставка. Складовете им зареждат стотици магазини, бутици, търговци на едро и дребно, търговски центрове и по- малки складове в цяла Европа.

Фирмата е основана преди 14 години в Нова Пака, Чехия. Отначало започва като малък дистрибутор на парфюми и козметика, но нестихващото желание за развитие и растеж превръща Parfimo в лидер в парфюмерийната и козметична индустрия. В момента има офиси в доста европейски страни, а вече и в България, и продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските им конкурентни цени.

Високата конкуренция на този пазар не е повод за притеснение за фирмата, защото тя има собствена формула за поддържане на успех. Мащабите на фирмата и пазарите, на които работи гарантират предлагането само и единствено на оригинални маркови парфюми и козметични продукти, които се набавят директно от производителите и парфюмерийните къщи.

Предлагаме Ви 5% кешбек за всяка Ваша онлайн поръчка.

Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка и важи само за онлайн покупки. 

Добави към любими Докладвай Пазарувай сега
Статистика
0
0
04.11.2014
Сподели линка към магазина:

Parfimo.bg - Парфимо.бг оценки

Помогнете на другите потебители и оставете оценка за този магазин!

 
Азбучен списък
 
Следете ни