Само за потребители

 
Оферти на седмицата
Vitania.bg - Витаниа.бг
 

homemarket.bg - хоуммаркет.бг с 6% кешбек!

homemarket.bg - хоуммаркет.бг
homemarket.bg - хоуммаркет.бг 6% кешбек

Homemarket – пазаруваш умно, харчиш разумно!
Пазаруването онлайн, особено когато става въпрос за мебели, е истинско улеснение за клиентите, които могат спокойно да разгледат всички предлагани модели, да сравнят техните цени и характеристики без да е необходимо да излизат от дома си. За да бъде спестено времето на всеки, Homemarket предлага голямо разнообразие от мебели и то само на един клик разстояние. Богатият асортимент е предпоставка желаните мебели да бъдат намерени бързо и без да се налага да се посещават множество сайтове.

Предложенията във всяка една категория са разделени на подкатегории, което прави пазаруването по-бързо и лесно. За дневната, една от най-важните части на дома, се предлага голямо разнообразие от TV-шкафове, бар столове, мека мебел и холни маси. Моделите са съобразени с разнообразието от вкусове и специфични предпочитания на всеки един клиент. Тези, които обичат изчистените класически форми, ще открият подходящи мебели, но същото важи и за тези, които залагат на модерния дизайн или ярките цветове да бъдат акцент в интериора.

Мястото за почивка е може би това, с което никой клиент не би направил компромис. Неслучайно изборът за спалнята е толкова голям – възглавници, матраци, подматрачни рамки, аксесоари, легла, спално бельо и др. Независимо дали става въпрос за цвят, размер или цена – всеки един вкус може да бъде удовлетворен.

Всяка трапезария има нужда от трапезарни маси и столове – в тази категория се предлагат различни комбинации и стилове. Материалите, от които са изработени те, могат да бъдат лесно съчетани с всеки интериор: стъкло, дърво, пластмаса, метал в различни оригинални или класически комбинации.

Не са пропуснати и мебелите, които търпят най-честа смяна заради бързата си амортизация – тези за детската стая и за офиса. За тази, както и за другите категории, е предвидена опция за подреждане на продуктите в ценови категории, което прави пазаруването, при точно определена за целта сума, още по-лесно.

Предлагаме Ви 6% кешбек за всяка Ваша онлайн поръчка.

Кешбек се начислява само върху стойността на покупката без ДДС и доставка, и важи само за онлайн поръчки. 

Добави към любими Докладвай Пазарувай сега
Статистика
0
0
2
19.03.2017
Сподели линка към магазина:

homemarket.bg - хоуммаркет.бг оценки

Помогнете на другите потебители и оставете оценка за този магазин!

Магазини, които може да ви харесат 
Азбучен списък
 
Следете ни